Studené predjedlá:
- Údený losos na rukolovom hniezde s kôprovo-horčicovým deepom
- Prosciutto na lodičke zo žltého melóna s medom a mini mozzarellami
- Lahodná hydinová paštéta s hriankami a brusnicami
- Mozzarellové a paradajkové guličky s bazalkou na balzamikovej redukcii
- Čakanka s krémom z plesňového syra a prosciuttom
Teplé predjedlá:
- Pečený kozí syr s marinovanou hruškou v portskom víne
- Grilovaný hermelín s brusnicovou omáčkou
- Pečený šampiňón portobello plnený krémovým rizotom s parmezánom
Polievky:
- Slepačí/hovädzí vývar s domácimi rezancami, zeleninou, mäsom
- Jarná zeleninová polievka
- Brokolicový krém s cesnakovými krutónmi
- Tradičný bryndzový demikát
- Talianska paradajková s parmezánom
- Studená zeleninová polievka Gazpacho
Hlavné jedlá:
Orientačné návrhy jedál, možná je aj kombinácia viacerých jedál, prípradne akékoľvek zmeny.
- Morčací nárez plnený šunkou, syrom mozzarella a olivami
- Kuracia rolka v prosciutte so sušenou paradajkou a špenátom
- Kuracie prisa s dubákovou plnkou
- Morčací steak so špenátom
- Pečené kačacie prsia na zemiakovo-tekvicovom pyré
- Kuracie medajlóniky zapekané so šampiňónmi a syrom
- Kuraie a bravčové medajlóniky so slaninovým chipsom
- Bravčová panenka v slaninovom kabátiku
- Panenka v sezame špikovaná brusnicami a feta syrom
- Hovädzie / jelenie medailóniky s viedenskou cibuľkou
- Viedenský teľací rezeň
- Steak z lososa na grilovanej zelenine s bylinkovým maslom
Bezmäsité jedlá
- Marinovaný Tofu steak s omáčkou podľa vlastného výberu
- Zeleninové špízy s medovo horčicovým dressingom
- Grilovaný hermelín s brusnicami
- Gnochi so špenátom, lesnými hubami a tymiánom
Omáčky:
- Demi glace, prírodná, pikantná
- Kuriatková, hríbová, šampiňónová
- Pomarančová, brusnicová, šípková
- Smotanová, nivová, quattro formaggi
Prílohy:
- Varené zemiaky s maslom
- Pečené baby zemiačky
- Zemiakové hranolky/krokety
- Zemiaková kaša
- Štuchané zemiaky(pór, pažítka, smotana)
- Ryža dusená
- Knedle kysnuté / karlovarské
- Kyslá kapusta so slaninkou
- Dusená / grilovaná zelenina
- Dusená pohánka so zeleninou
- Chlieb, pečivo
- Kyslé obloženie (mix steril. zeleniny, horčica, chren…)
Dezerty:
- Smotanovo – vanilková pannacotta s lesným ovocím
- Čokoládový brownies s vanilkovou zmrzlinou
- Pečené jabĺčko plnené brusnicami preliate vanilkovým krémom
- Štrúdľa z lístkového cesta (makovo-višňová, jablková s hrozienkami, tvarohová s marhuľami…)
- Domáce tiramissu
Bufetové stoly:
(možnosť výberu aj ako hlavné jedlo)
- Mini steaky z lososa
- Rybí filet zapekaný na brokolici so syrom
- Pečené kačacie stehienka
- Pečené kuracie nožičky a krídelká
- Rezne klasické, sezamové, v pivnom cestíčku…
- Mini – ražniči
- Dusené medajlóniky s omáčkou podľa výberu
- Hydinový wok s kokosovo-sójovou omáčkou
- Marinovaná bravčová krkovička
- Medovo-pikantné bravčové rebierka
- Bravčové koleno v pivnej marináde
- Bavorské koleno
- Maďarský guľáš
- Bravčový guľáš so šampiňónmi, pórom a smotanou
- Hovädzie líčka na červenom víne s hríbami
- Sviečková na smotane
- Segedínsky guláš
- Zabíjačkové špeciality na dusenej kyslej kapuste
- Pražská šunka(údené,pečené bravčové stehno v celku porcované pred hosťami)
- Pečené prasiatko porcované pred hosťami
- ..
Studený bufet:
- Šunkovo – salámová misa
- Výber slovenských alebo svetových syrov
- Zabíjačkové špeciality na studeno (tlačenka, aspik, pečeňovky, klobásy…)
- Párty gril (kuracie nožičky a krídelká,grilovaná krkovička, mini klobásy)
- Mäsové rolády (napr. bravčová s klobásovou zmesou, morčacia so špenátom…)
- Špenátové rolády, šunkovo – syrové rezy, syrové guľôčky…
- Chlebíčky/kanapky – napr. bruschetta, s lososom, Prosciuttom, šunkou, syrom…
- Misa z čerstvého ovocia
- Mozzarella e pomodorro (paradajky, mozzarella, bazalka)
- Obložená misa s proscciuttom / údeným lososom
Šaláty:
- Bavorský zemiakový (zemiaky, kyslá uhorka, červená cibuľa, petržlenová vňať)
- Zemiakový s majonézou (zemiaky,steril. hrášok,mrkva,cibuľa,uhorky,majonéza)
- Farmársky (čínska kapusta, pór, paprika, kukurica, dressing)
- Grécky (paradajka, uhorka, paprika kápia, olivy, červená cibuľa, feta syr)
- Fresh (ľadový šalát, cherry paradajky, rukola, limetková zálievka)
- Zelerový (sterilizovaný zeler, ananás, jablko, pór, kyslá smotana)
- Cestovinový (cestoviny, olivy, tuniak, paprika, rukola, kukurica, kyslá smotana)
- Sweat and chilly (mango, červená cibuľa, 3-farebná paprika, sladká chilly omáčka)
- Mrkvový šalát s ananásom, citrónom a medom
- Šalát z čerstvého ovocia s medom a škoricou
- Šalát z červenej kapusty a červenej repy so syrom a šunkou
Dressingy:
- Tzatziky dressing
- Smotanovo – horčicový s kôprom
- Cesnakový dressing
- Krémový s plesňovým syrom
- Mrkvový so zázvorom
- Avokádo a wassabi