Studené predjedlá:

  • Údený losos na rukolovom hniezde s kôprovo-horčicovým deepom
  • Prosciutto na lodičke zo žltého melóna s medom a mini mozzarellami
  • Lahodná hydinová paštéta s hriankami a brusnicami
  • Mozzarellové a paradajkové guličky s bazalkou na balzamikovej redukcii
  • Čakanka s krémom z plesňového syra a prosciuttom

Teplé predjedlá:

  • Pečený kozí syr s marinovanou hruškou v portskom víne
  • Grilovaný hermelín s brusnicovou omáčkou
  • Pečený šampiňón portobello plnený krémovým rizotom s parmezánom

Polievky:

  • Slepačí/hovädzí vývar s domácimi rezancami, zeleninou, mäsom
  • Jarná zeleninová polievka
  • Brokolicový krém s cesnakovými krutónmi
  • Tradičný bryndzový demikát
  • Talianska paradajková s parmezánom
  • Studená zeleninová polievka Gazpacho

Hlavné jedlá:

Orientačné návrhy jedál, možná je aj kombinácia viacerých jedál, prípradne akékoľvek zmeny.

  • Morčací nárez plnený  šunkou, syrom mozzarella a olivami
  • Kuracia rolka v prosciutte so sušenou paradajkou a špenátom
  • Kuracie prisa s dubákovou plnkou
  • Morčací steak so špenátom
  • Pečené kačacie prsia na zemiakovo-tekvicovom pyré
  • Kuracie medajlóniky zapekané so šampiňónmi a syrom
  • Kuraie a bravčové medajlóniky so slaninovým chipsom
  • Bravčová panenka v slaninovom kabátiku
  • Panenka v sezame špikovaná brusnicami a feta syrom
  • Hovädzie / jelenie medailóniky s viedenskou cibuľkou
  • Viedenský teľací rezeň
  • Steak z lososa na grilovanej zelenine s bylinkovým maslom

Bezmäsité jedlá

  • Marinovaný Tofu steak s omáčkou podľa vlastného výberu
  • Zeleninové špízy s medovo horčicovým dressingom
  • Grilovaný hermelín s brusnicami
  • Gnochi so špenátom, lesnými hubami a tymiánom

Omáčky:

  • Demi glace, prírodná, pikantná
  • Kuriatková, hríbová, šampiňónová
  • Pomarančová, brusnicová, šípková
  • Smotanová, nivová, quattro formaggi

Prílohy:

  • Varené zemiaky s maslom
  • Pečené baby zemiačky
  • Zemiakové hranolky/krokety
  • Zemiaková kaša
  • Štuchané zemiaky(pór, pažítka, smotana)
  • Ryža dusená
  • Knedle kysnuté / karlovarské
  • Kyslá kapusta so slaninkou
  • Dusená / grilovaná zelenina
  • Dusená pohánka so zeleninou
  • Chlieb, pečivo
  • Kyslé obloženie (mix steril. zeleniny, horčica, chren…)


Dezerty:

  • Smotanovo – vanilková pannacotta s lesným ovocím
  • Čokoládový brownies s vanilkovou zmrzlinou
  • Pečené jabĺčko plnené brusnicami preliate vanilkovým krémom
  • Štrúdľa z lístkového cesta (makovo-višňová, jablková s hrozienkami, tvarohová s marhuľami…)
  • Domáce tiramissu

 Bufetové stoly:

(možnosť výberu aj ako hlavné jedlo)

  • Mini steaky z lososa
  • Rybí filet zapekaný na brokolici so syrom
  • Pečené kačacie stehienka
  • Pečené kuracie nožičky a krídelká
  • Rezne klasické, sezamové, v pivnom cestíčku…
  • Mini – ražniči
  • Dusené medajlóniky s omáčkou podľa výberu
  • Hydinový wok s kokosovo-sójovou omáčkou
  • Marinovaná bravčová krkovička
  • Medovo-pikantné bravčové rebierka
  • Bravčové koleno v pivnej marináde
  • Bavorské koleno
  • Maďarský guľáš
  • Bravčový guľáš so šampiňónmi, pórom a smotanou
  • Hovädzie líčka na červenom víne s hríbami
  • Sviečková na smotane
  • Segedínsky guláš
  • Zabíjačkové špeciality na dusenej kyslej kapuste
  • Pražská šunka(údené,pečené bravčové stehno v celku porcované pred hosťami)
  • Pečené prasiatko porcované pred hosťami
  • ..

Studený bufet:

  • Šunkovo – salámová misa
  • Výber slovenských alebo svetových syrov
  • Zabíjačkové špeciality na studeno (tlačenka, aspik, pečeňovky, klobásy…)
  • Párty gril (kuracie nožičky a krídelká,grilovaná krkovička, mini klobásy)
  • Mäsové rolády (napr. bravčová s klobásovou zmesou, morčacia so špenátom…)
  • Špenátové rolády, šunkovo – syrové rezy, syrové guľôčky…
  • Chlebíčky/kanapky – napr. bruschetta, s lososom, Prosciuttom, šunkou, syrom…
  • Misa z čerstvého ovocia
  • Mozzarella e pomodorro (paradajky, mozzarella, bazalka)
  • Obložená misa s proscciuttom / údeným lososom

Šaláty:

  • Bavorský zemiakový (zemiaky, kyslá uhorka, červená cibuľa, petržlenová vňať)
  • Zemiakový s majonézou (zemiaky,steril. hrášok,mrkva,cibuľa,uhorky,majonéza)
  • Farmársky (čínska kapusta, pór, paprika, kukurica, dressing)
  • Grécky (paradajka, uhorka, paprika kápia, olivy, červená cibuľa, feta syr)
  • Fresh (ľadový šalát, cherry paradajky, rukola, limetková zálievka)
  • Zelerový (sterilizovaný zeler, ananás, jablko, pór, kyslá smotana)
  • Cestovinový (cestoviny, olivy, tuniak, paprika, rukola, kukurica, kyslá smotana)
  • Sweat and chilly (mango, červená cibuľa, 3-farebná paprika, sladká chilly omáčka)
  • Mrkvový šalát s ananásom, citrónom a medom
  • Šalát z čerstvého ovocia s medom a škoricou
  • Šalát z červenej kapusty a červenej repy so syrom a šunkou

Dressingy:

  • Tzatziky dressing
  • Smotanovo – horčicový s kôprom
  • Cesnakový dressing
  • Krémový s plesňovým syrom
  • Mrkvový so zázvorom
  • Avokádo a wassabi